Galerie Video

Vila Old Cars Cristian

Este destinata atat turismului de business cat si de recreere.

Vila dispune de 12 locuri de cazare, in cele 6 camere cu 2 paturi, cu mobilier modern, bai proprii, acces la balcon, TV LCD , uscatoare de par. Turistii au acces la bucataria utilata cu aragaz, cuptor electric, expressor de cafea, prajitor de paine, combina frigorifica si toata vesela necesara pentru pregatirea meselor. Pe tot parcursul sejurului, turistii au acces liber la toate dotarile vilei: living cu TV LCD cu ecran mare, salonul medieval cu o capacitate de 20-22 locuri, care are in dotare bar, vesela necesara, home cinema, gradina care ofera fructe proaspete si delicioase.

Vila Old Cars

Pensiunea se afla in Tara Barsei, intr-o veche localitate saseasca care poarta o arhitectura specifica, cu porti inalte si case masive. Aici se mai respira inca aerul patriarhal al trecutului. In centrul localitatii se afla Biserica Fortificata Evanghelica, foarte bine conservata, care troneaza impunatoare peste asezarea din care sasii au plecat in Germania dar revin pentru a reanvia obiceiurile si traditiile.

Galerie Foto
Cazare Cristian Brasov | Vila Old Cars Cristian | Cazare la munte | Pensiuni Brasov | Cazare Brasov

Camerele noastre

Oaspetii sunt asteptati intr-un ambient special, amenajat cu gust si rafinament ce imbina intr-o maniera deosebita medievalul cu modernul, punand la dispozitie o pensiune intima cu conditii deosebite de cazare.

Vezi camerele