Despre noi

Vila Old Cars

Este destinata atat turismului de business cat si de recreere.

Pensiunea se afla in Tara Barsei, intr-o veche localitate saseasca care poarta o arhitectura specifica, cu porti inalte si case masive. Aici se mai respira inca aerul patriarhal al trecutului. In centrul localitatii se afla Biserica Fortificata Evanghelica, foarte bine conservata, care troneaza impunatoare peste asezarea din care sasii au plecat in Germania dar revin pentru a reanvia obiceiurile si traditiile. Tot aici se afla si Rezervatia Stejarilor seculari de peste 400 ani si o comunitate care nu a uitat de obiceiuri si traditii.
Surpriza acestei locatii consta in modesta noastra "Colectie Old Cars" – masini de epoca, acestea fiind doar cateva din motivele pentru care oaspetii isi propun sa revina la Vila Old Cars.
Locatia este amplasata in vatra satului ce cuprinde gospodarii taranesti cu gradini, livezi, anexe cu pasari si animale de curte. Pasiunea pentru masinile de epoca a transformat locatia intr-un loc de a ne intalni si a impartasii experiente....apoi de a poposi cateva zile in acest oras cu numele de Brasov, din inima Transilvaniei, unde sunt atatea locuri si obiective de vizitat. Localitatea Cristian face deschiderea spre Cetatea Rasnov, Castelul Bran, Centrul istoric al Brasovului, renumita statiune Poiana Brasov cu partii de schi bine amenajate si sa nu uitam specialitatile culinare ale zonei ( bulz, carnati si pastrama de oaie, mancaruri haiducesti la ceaun si stropite cu palinca si vin)

Oaspetii sunt asteptati intr-un ambient special, amenajat cu gust si rafinament ce imbina intr-o maniera deosebita medievalul cu modernul, punand la dispozitie o pensiune intima cu conditii deosebite de cazare.
  • Atractii & Agrement
  • Colectie Old Cars
  • Online Booking


Vila dispune de 12 locuri de cazare, in cele 6 camere cu 2 paturi, cu mobilier modern, bai proprii, balcon, salonul medieval cu o capacitate de 20-22 locuri cu bar in dotare, living, sala de mese.
Pe tot parcursul sejurului, turistii au acces la toate dotarile vilei, iar pentru pregatirea meselor va sta la dispozitie personalul nostru calificat cu preparate deosebite pentru un mic dejun traditional, specific zonei. Pentru o atmosfera deosebita, gazda va intampina la micul dejun cu o tinuta specific saseasca, ce face parte dintr-o colectie veche.
La inchirirea integrala a vilei, turistii au acces la bucataria utilata si gratar.

Facilitati Vila Old Cars

Vila Old Cars Cristian - Cazare la pensiuni Brasov

- Parcare;
- Loc de joaca pentru copii;
- Terasa acoperita, Gradina, Curte, Livada, Ferma proprie;
- TV/Sistem audio in living;
- Sala de mese;
- Incalzire centrala;
- Spalatorie/ Calcatorie.

- Baie in camera; Cosmetice pentru baie; Uscator de par.
- TV & Cablu tv;
- Incalzire centrala;
- Internet WiFi;

- Spalatorie / calcatorie; Menaj zilnic;
- Inchiriere jocuri (sah, table, etc.);
- Comanda taxi; Informatii turistice;
- Serviciu de transfer - cost suplimentar;
- Pescuit - cost suplimentar;
- Inchieri masini epoca - cost suplimentar;
- Sala de conferinta 15-18 locuri - cost suplimentar.Camerele noastre

Capacitate locuri: 12 locuri in 6 camere

Vila dispune de 12 locuri de cazare, in cele 6 camere cu 2 paturi, cu mobilier modern si bai proprii. Cazarea se poate face cu mic dejun inclus sau fara.

Testimoniale

Vila Old Cars - Cazare in Cristian

Foarte mult bun gust in amenajarea camerelor si gradinii. Ambient deosebit cu masini de colectie. Gazde primitoare, senzatia atat de placuta ca esti binevenit!

Melnicu Roxana

Excelent. Locatie super! Gazde minunate. Recomanda cu drag.

Carmen Mardale

Great guest house, Good conditions, delicious ole food. I recommend.

Grażyna Zagrodnik

Totul este la superlativ!

Maria Bajdechi

Calitate, confort, raport pret calitate excelent si cel mai important amabilitatea doamnei care este de respectat. Va recomand cu caldura, eu am sa revin acolo!

Andrei Jorge Adrian